Lunchen serveras varje vardag från kl. 10.30 till kl. 14.30
Vecka 8
Måndag
Viltfrestelse med saltgurka och tranbär (L G)
Broccoli-parmesanbiffar med stekta grönsaker och tomat-dragonsalsa (V L G)
Á la carte Dagens fisk med selleripuré och vårlökssås (L G)
Tisdag
Grisschnitzel med ugnsklyftpotatis och choronsås (VL)
Fylld portobello med auraost gratinerade rödbetor och balsamicosås (V L G)
Á la carte Dagens fisk med selleripuré och vårlökssås (L G)
Onsdag
Pasta ragu med ugnsbakade körsbärstomater och inlagd rödlök (L)
Pasta napolitana med ugnsbakade körsbärstomater och inlagd rödlök (V L)
Á la carte Dagens fisk med selleripuré och vårlökssås (L G)
Torsdag
Kyckling med skånepotatis och svartvinbärssås (L G)
Stekt halloumi med grönsakscouscous och djävulssylt (V L)
Á la carte Dagens fisk med selleripuré och vårlökssås (L G)
Fredag
Dagens fisk med friterad batat och salsa verde (L G)
Spenat- och sparrisrisotto (V L G)
À la carte Dagens biff med potatisgratäng och ”jaloviina”sås (L G)
10,50 € LUNCH
15 € À LA CARTE
7 € ENDAST SALLADSBUFFET
Lunchen och à la carten inkluderar salladsbuffet, bröd samt kaffe eller te.
G Glutenfri
VL Låglaktos
L Laktosfri
M Mjölkfri
V Vegetarisk (innehåller mjölkprodukter, ägg)
VG Vegan
* Fråga personalen om dagens utbud
Vi förbehåller oss rätten att ändra menyn vid behov.