Lunchen serveras varje vardag från kl. 10.30 till kl. 14.30

Vecka 8

Måndag

Viltfrestelse med saltgurka och tranbär (L G)
Broccoli-parmesanbiffar med stekta grönsaker och tomat-dragonsalsa (V L G)
Á la carte Dagens fisk med selleripuré och vårlökssås (L G)

Tisdag

Grisschnitzel med ugnsklyftpotatis och choronsås  (VL)
Fylld portobello med auraost gratinerade rödbetor och balsamicosås (V L G)
Á la carte Dagens fisk med selleripuré och vårlökssås (L G)

Onsdag

Pasta ragu med ugnsbakade körsbärstomater och inlagd rödlök (L)
Pasta napolitana med ugnsbakade körsbärstomater och inlagd rödlök (V L)
Á la carte Dagens fisk med selleripuré och vårlökssås (L G)

Torsdag

Kyckling med skånepotatis och svartvinbärssås (L G)
Stekt halloumi med grönsakscouscous och djävulssylt (V L)
Á la carte Dagens fisk med selleripuré och vårlökssås (L G)

Fredag

Dagens fisk med friterad batat och salsa verde (L G)
Spenat- och sparrisrisotto (V L G)
À la carte Dagens biff med potatisgratäng och ”jaloviina”sås (L G)

10,50 € LUNCH
15 € À LA CARTE
7 € ENDAST SALLADSBUFFET

Lunchen och à la carten inkluderar salladsbuffet, bröd samt kaffe eller te.

G    Glutenfri
VL    Låglaktos
L    Laktosfri
M    Mjölkfri
V    Vegetarisk (innehåller mjölkprodukter, ägg)
VG    Vegan
*    Fråga personalen om dagens utbud

Vi förbehåller oss rätten att ändra menyn vid behov.