Är du vår nya servitör?

Vi söker efter en timanställd servitör till vårt team! Läs mera nedan ifall du är intresserad av att lyfta vår kundbetjäning till nya höjder!Restaurang Skøgul att verker som en del av kulturcentret i Victoriakvarteret. Vi vill erbjuda säsongsbetonade och nordiskt inspirerade rätter i en hemtrevlig miljö. Vårt utbud består av såväl lunch, à la carte och dryck. Vi erbjuder även cateringtjänster.

Är du vår nya servitör?

Du är en positiv, driven och engagerad arbetare som har ett genuint intresse för god kundbetjäning. Du har en förmåga att arbeta självständigt eller i team och är flexibel för förändringar. Du klarar av att hantera situationer med högt tempo och är stresstålig. Att vara trendmedveten och kreativ samt ha mod att använda dessa egenskaper i ditt arbete är önskvärt.

Vi erbjuder timanställning.

Vad är din roll?

Vi söker servitörer som vill vara med och utveckla vårt koncept och idéer inför framtiden. Du är driven och framåt, vill vara en del av teamet för att lyft restaurang till nya höjder. Du trivs med kundbetjäning, är noga med kvalitet och hygien.

Vad har du med dig?
Servitörutblidning
Utmärkta kunskaper i svenska och finska, tal och skrift
Goda kunskaper i engelska

Kontakt
Vid frågor om arbetet kontakta VD Niklas Kamila niklas.kamila@skogul.fi, eller per telefon +358 50 3215 276 (vardagar kl. 10-16).

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande, därför ber vi dig ansöka så snart som möjligt.